Që kjo dhunti popullore t’i japë frytet e saja, duhet të marin pjesë në të të gjithë, që të bashkohen në këtë qëllim.
Në këtë moment vendimtarë është obligim për neve të marim pjesë në këtë ngjarje duke e ndërtuar atë me të gjitha mjetet dhe mundësitë të cilat i posedojmë.
Çdonjëri i cili ndalet dhe nuk kontribon për rënien e këtyre froneve, zullumqarëve, është tradhtarë ndaj fesë dhe ummetit të tij.
Andaj, ti rrinjtë e xhihadit dhe përkrahësit e tij, të cilët nuk gjenin mundësi për të arritur në frone, le të jenë në radhët e para të turmave, le të tregojnë shembull trimërie, sakrifice dhe sfidë ndaj zullumqarëve.
Sot është dita juaj o ju përkrahës të xhihadit...
Ai i cili nuk ka mundësi të jetë në fillim të turmave protestuese ku mund të dalin edhe fëmijët, atëherë mos të flet për luftë në fushëbeteja...
Nëse gjendja ishte e këtillë më parë për t’u formuar këto udhëheqësi dhe mbretëri në vendet Islame, gjendja e sodit është për të shpëtuar dhe liruar prej tyre...
Prandaj, popujt musliman duhet të shfrytëzojnë këtë shansë për të lëvizur për t’i zhdukur ata...o miku im, s’ka mjerim më të madh se njeriu i cili e ka shansën, mirëpo dështon!
Popujt, sot kanë plagë të brendshme, andaj çdo demonstratë do të shpalosë këtë plagë në sipërfaqe...
Çdo kundërshtim ndaj protestave do të shpie deri në shtim të plagës së brendshme...!
Kështu do të mbesin këto qeveri në huti duke e parë tufanin i cili vjen!
Çdo protestë në Jemen, Jordan apo në vendin e Dy Haremeve, do të jetë ndezje e një fijes në afërsi të gazit!
Çdo orvatje për të penguar këto protesta, do të jetë si hudhje e vajit në zjarr!
Iniciativa sot është në duart e popullit, udhëheqësit vetëm presin se çfarë fshihet pas kaderit...
Ata para turmave revolucionare janë si një fëmijë i vogël i cili mundohet ta ndalë stuhinë...!
Ebu Mundhir Shenkiti
Përktheu: Rexhep MEMISHI
Përgatiti: Teuhid.NET